ONE SOLUTION CONNECTING IT ALL

En integrationsplattform som tillåter system att skicka meddelanden och filer mellan alla typer av applikationer – för att effektivt binda samman interna och externa affärsprocesser.

Hjälp och support när du behöver det

Vår support är lättillgänglig och finns nära dig och din marknad. Vänd dig direkt till oss när du behöver hjälp med vår produkt xTrade!
Vill du ha hjälp med att på bästa sätt utnyttja xTrade och alla dess fördelar i din verksamhet, vänder du dig med fördel till någon av våra partners.

Du kan också gå någon av våra utbildningar! Är du ännu inte kund hos oss kan ett första steg vara att boka in en kostnadsfri workshop.

Produktsupport

Vi erbjuder produktsupport på flera olika nivåer. För att vara säker på att alltid få snabb hjälp anpassad till dina behov, rekommenderar vi att du tecknar ett supportavtal med oss. Xware erbjuder många olika supportalternativ för att möta olika krav, från support via e-post till garanterad inställelsetid under dygnets alla timmar.

Kunder med supportavtal har tillgång till vår supportwebbplats, där all tänkbar teknisk dokumentation om xTrade finns samlad, tillsammans med vår Knowledge Base och aktuella Release Notes.

Verksamhetssupport

När du vill optimera xTrade-plattformens nytta i din verksamhet, rekommenderar vi att du vänder dig till någon av våra partners. De kan göra löpande anpassningar och justeringar av din xTrade-baserade integrationsmiljö och hjälpa dig att maximera utfallet av din investering.

Våra partners kan också ta fram helt nya xTrade-baserade lösningar, anpassade till just din verksamhet och miljö. De kan utveckla A2A- och B2B-processer som förbättrar organisationens konkurrenskraft och lönsamhet. Våra partners är specialiserade på olika branscher men har ett gemensamt fokus; att hjälpa dig att effektivisera dina affärer.

Kurser

Ett smidigt sätt att lära sig hur du på bästa sätt använder xTrade och drar nytta av alla dess funktioner är att gå någon av våra kurser. Vi erbjuder grund- och påbyggnadskurser i bland annat konfiguration, drift och felsökning. Efter utbildningens slut finns också möjligheten att genomgå ett prov för att bli certifierad xTrade-användare.

Xware kan också skräddarsy utbildningar anpassade helt eller delvis efter ditt företags specifika behov och önskemål. Hör av dig till oss så sätter vi ihop ett passande program!

Supportlänkar

Licenser

Registrera en ny xTrade Business Communications Suite licens

Licensadministration för partners

Xware Technical Support

Vår support hjälper gärna till att svara på frågor. Kontakta support@xware.se

Supportresurser för kunder och användare (inloggning krävs)

Produktdokumentation

Support- och underhållsmeddelanden

Knowledge Base

Release Notes

Hotfixes

HAR DU NÅGRA FRÅGOR? VI KONTAKTAR DIG!

Har du några frågor? E-maila oss eller fyll bara i detta formulär så kommer vi att kontakta er inom kort!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.